Košík je prázdný

Byredo Chai vonná svíčka

Chai vonná svíčka 240 g

Tato svíčka vznikla jako pocta indickému čajovému rituálu. Masala Chai je směsí lístků černého čaje a koření v čele se zázvorem a kardamomem, která se podává s mlékem. Její hřejivá vůně, která dokáže provonět celou místnost, je neodmyslitelně spjata s dětstvím Bena Gorhama, zakladatele značky, a jeho vzpomínkami na babiččin domov.

Hlava: hřebíček, kardamom, zázvor
Srdce: čaj maté, fialka, kadidlo
Základ: bříza, guajakové dřevo, horké mléko
  • Doba hoření

    Přibližně 60 hodin

  • Použití

    Po prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň hodinu, aby se celý její povrch rozpustil. Svíčka pak bude hořet rovnoměrně. Po sfouknutí svíčky vycentrujte knot a před jejím opětovným zapálením jej zkraťte na 3–5 mm, předejdete tak zbytečnému čadění. Svíčku nenechávejte zapálenou déle než čtyři hodiny v kuse. Zapálenou svíčku nikdy nenechávejte v průvanu nebo bez dozoru. Svíčku nepalte až do poslední kapky, na dně by mělo zůstat přibližně půl centimetru nerozpuštěného vosku.

Byredo Chai vonná svíčka
KS +

Více kusů bohužel není skladem

Tento produkt si můžete objednat v maximálním množství deseti kusů

Omlouváme se, ale tento produkt je momentálně vyprodaný. Pokud o něj máte zájem, zadejte prosím svůj e‑mail a my vám zašleme upozornění, jakmile bude dostupný.

Tato svíčka vznikla jako pocta indickému čajovému rituálu. Masala Chai je směsí lístků černého čaje a koření v čele se zázvorem a kardamomem, která se podává s mlékem. Její hřejivá vůně, která dokáže provonět celou místnost, je neodmyslitelně spjata s dětstvím Bena Gorhama, zakladatele značky, a jeho vzpomínkami na babiččin domov.

Hlava: hřebíček, kardamom, zázvor
Srdce: čaj maté, fialka, kadidlo
Základ: bříza, guajakové dřevo, horké mléko
  • Doba hoření

    Přibližně 60 hodin

  • Použití

    Po prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň hodinu, aby se celý její povrch rozpustil. Svíčka pak bude hořet rovnoměrně. Po sfouknutí svíčky vycentrujte knot a před jejím opětovným zapálením jej zkraťte na 3–5 mm, předejdete tak zbytečnému čadění. Svíčku nenechávejte zapálenou déle než čtyři hodiny v kuse. Zapálenou svíčku nikdy nenechávejte v průvanu nebo bez dozoru. Svíčku nepalte až do poslední kapky, na dně by mělo zůstat přibližně půl centimetru nerozpuštěného vosku.