MAISON FRANCIS KURKDJIAN Anouche vonná svíčka
Vůně marmelády ze švestek a růžových okvětních lístků
„Anouche (v arménštině „sladký“ nebo „marmeláda“) oživuje radostné vzpomínky na malý byt nedaleko zámku Vincennes na okraji Paříže, ve kterém jsem jako dítě bydlel několik let se svými prarodiči. Svíčka Anouche dokonale zachycuje nezapomenutelnou vůni marmelády, kterou babička připravovala podle svého tajného receptu ze švestek a růžových okvětních lístků.“ – Francis Kurkdjian
-
Doba hoření
Přibližně 55 hodin
-
Použití
Po prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň dvě hodiny, aby se celý její povrch rozpustil. Svíčka pak bude hořet rovnoměrně. Po sfouknutí svíčky vycentrujte knot a před jejím opětovným zapálením jej zkraťte nůžkami na knot na 3–5 mm, předejdete tak zbytečnému čadění. Svíčku nenechávejte zapálenou déle než čtyři hodiny v kuse. Zapálenou svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru. Svíčku nepalte až do poslední kapky, na dně by mělo zůstat přibližně půl centimetru nerozpuštěného vosku.
-
Složení
Svíčky Maison Francis Kurkdjian se vyrábějí ručně za použití těch nejkvalitnějších vonných esencí, bavlněných knotů a rostlinných a minerálních vosků. Výrobní proces dózy z matného bílého porcelánu z francouzského města Limoges s ručně malovaným vnitřkem zahrnuje několik kroků a trvá celých sedm dní.
Vůně marmelády ze švestek a růžových okvětních lístků
„Anouche (v arménštině „sladký“ nebo „marmeláda“) oživuje radostné vzpomínky na malý byt nedaleko zámku Vincennes na okraji Paříže, ve kterém jsem jako dítě bydlel několik let se svými prarodiči. Svíčka Anouche dokonale zachycuje nezapomenutelnou vůni marmelády, kterou babička připravovala podle svého tajného receptu ze švestek a růžových okvětních lístků.“ – Francis Kurkdjian
-
Doba hoření
Přibližně 55 hodin
-
Použití
Po prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň dvě hodiny, aby se celý její povrch rozpustil. Svíčka pak bude hořet rovnoměrně. Po sfouknutí svíčky vycentrujte knot a před jejím opětovným zapálením jej zkraťte nůžkami na knot na 3–5 mm, předejdete tak zbytečnému čadění. Svíčku nenechávejte zapálenou déle než čtyři hodiny v kuse. Zapálenou svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru. Svíčku nepalte až do poslední kapky, na dně by mělo zůstat přibližně půl centimetru nerozpuštěného vosku.
-
Složení
Svíčky Maison Francis Kurkdjian se vyrábějí ručně za použití těch nejkvalitnějších vonných esencí, bavlněných knotů a rostlinných a minerálních vosků. Výrobní proces dózy z matného bílého porcelánu z francouzského města Limoges s ručně malovaným vnitřkem zahrnuje několik kroků a trvá celých sedm dní.