Košík je prázdný
Celkem 0 Kč

MAISON FRANCIS KURKDJIAN Anouche vonná svíčka

Vůně marmelády ze švestek a růžových okvětních lístků

„Anouche (v arménštině „sladký“ nebo „marmeláda“) oživuje radostné vzpomínky na malý byt nedaleko zámku Vincennes na okraji Paříže, ve kterém jsem jako dítě bydlel několik let se svými prarodiči. Svíčka Anouche dokonale zachycuje nezapomenutelnou vůni marmelády, kterou babička připravovala podle svého tajného receptu ze švestek a růžových okvětních lístků.“ – Francis Kurkdjian

  • Doba hoření

    Přibližně 55 hodin

  • Použití

    Po prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň dvě hodiny, aby se celý její povrch rozpustil. Svíčka pak bude hořet rovnoměrně. Po sfouknutí svíčky vycentrujte knot a před jejím opětovným zapálením jej zkraťte nůžkami na knot na 3–5 mm, předejdete tak zbytečnému čadění. Svíčku nenechávejte zapálenou déle než čtyři hodiny v kuse. Zapálenou svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru. Svíčku nepalte až do poslední kapky, na dně by mělo zůstat přibližně půl centimetru nerozpuštěného vosku.

  • Složení

    Svíčky Maison Francis Kurkdjian se vyrábějí ručně za použití těch nejkvalitnějších vonných esencí, bavlněných knotů a rostlinných a minerálních vosků. Výrobní proces dózy z matného bílého porcelánu z francouzského města Limoges s ručně malovaným vnitřkem zahrnuje několik kroků a trvá celých sedm dní.

Maison Francis Kurkdjian Anouche vonná svíčka

Toto množství není skladem

Tento produkt si můžete objednat v maximálním množství pěti kusů

Vyplňte všechna volná pole

Omlouváme se, ale tento produkt je momentálně vyprodaný. Pokud o něj máte zájem, zadejte prosím svůj e‑mail a my vám zašleme upozornění, jakmile bude dostupný.

Vůně marmelády ze švestek a růžových okvětních lístků

„Anouche (v arménštině „sladký“ nebo „marmeláda“) oživuje radostné vzpomínky na malý byt nedaleko zámku Vincennes na okraji Paříže, ve kterém jsem jako dítě bydlel několik let se svými prarodiči. Svíčka Anouche dokonale zachycuje nezapomenutelnou vůni marmelády, kterou babička připravovala podle svého tajného receptu ze švestek a růžových okvětních lístků.“ – Francis Kurkdjian

  • Doba hoření

    Přibližně 55 hodin

  • Použití

    Po prvním zapálení nechte svíčku hořet alespoň dvě hodiny, aby se celý její povrch rozpustil. Svíčka pak bude hořet rovnoměrně. Po sfouknutí svíčky vycentrujte knot a před jejím opětovným zapálením jej zkraťte nůžkami na knot na 3–5 mm, předejdete tak zbytečnému čadění. Svíčku nenechávejte zapálenou déle než čtyři hodiny v kuse. Zapálenou svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru. Svíčku nepalte až do poslední kapky, na dně by mělo zůstat přibližně půl centimetru nerozpuštěného vosku.

  • Složení

    Svíčky Maison Francis Kurkdjian se vyrábějí ručně za použití těch nejkvalitnějších vonných esencí, bavlněných knotů a rostlinných a minerálních vosků. Výrobní proces dózy z matného bílého porcelánu z francouzského města Limoges s ručně malovaným vnitřkem zahrnuje několik kroků a trvá celých sedm dní.